Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Spor Salonlarına Silahlı Saldırı Düzenleyen 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi, 2’si Tutuklandı

    Aydın’ın Efeler ilçesinde bir spor salonunun iki şubesine düzenlenen silahlı saldırılarla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. D.T. ve M.C.T. serbest bırakılırken, S.A. ve A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir spor salonunun iki şubesine düzenlenen silahlı

    Efeler’de Spor Salonlarına Kurşunlu Saldırı: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan bir spor salonunun iki farklı şubesine düzenlenen silahlı saldırıların ardından, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

    Olay, Mimar Sinan ve Orta Mahalle’deki spor salonlarının şubelerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, belirtilen tarihlerde spor salonlarına silahlı saldırılar gerçekleştirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda D.T., M.C.T., S.A. ve A.T. isimli 4 şüpheliyi tespit ederek yakalamayı başardı.

    Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bugün hakim karşısına çıkan 4 kişiden S.A. ve A.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler D.T. ve M.C.T. serbest bırakıldı.

    Olayın detaylarını araştıran güvenlik güçleri, spor salonlarına yönelik saldırılarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Efeler’deki vatandaşlar, yaşanan bu durumu endişeyle takip ediyor ve güvenlik konusunda yetkililerden daha fazla tedbir talep ediyor.