Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da İncir Hırsızlarına Karşı Jandarma Ekiplerinden Önlemler Artıyor

    Aydın’da incir sezonunun hareketliliği devam ederken, jandarma ekipleri hırsızlıkla mücadele için devriye gezilerini artırdı. Efeler, Germencik ve Sultanhisar’daki çiftçilere, ürünlerini korumaları konusunda bilinçlendirme yapıldı.

    Aydın'da incir sezonunun hareketliliği devam ederken, jandarma ekipleri hırsızlıkla mücadele

    Aydın’da İncir Hasadı Devam Ediyor

    Aydın, incir üretimi bakımından Türkiye’nin önde gelen bölgelerinden biri olarak, bu yıl da hasat sevinci yaşıyor. Yüksek kalitesiyle meşhur olan bu tarım ürününün sezonu boyunca üreticiler, incirlerini hasat etmek için sabahın ilk ışıklarında bahçelerde yerlerini alıyor. Ancak, sezonun getirdiği yoğunlukla birlikte, incir hırsızlıkları da artış gösterdi.

    Jandarma Ekipleri İncir Hırsızlarına Göz Açtırmıyor

    Çiftçilerin emeklerini korumak amacıyla Aydın İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlık olaylarını önlemek için saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle Efeler, Germencik ve Sultanhisar ilçelerinde, Aydın Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’nın desteğiyle tarımsal ürün hırsızlıklarına karşı etkili devriye faaliyetleri gerçekleştirildi. Bu çerçevede, jandarma ekipleri bahçelerdeki çalışan vatandaşları ve üreticileri de bilgilendirerek, hırsızlıkla mücadelede dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

    Aydın’daki bu önleyici önlemler, üreticilerin alın terinin korunması adına büyük önem taşırken, jandarma ekipleri il genelinde etkin bir şekilde göreve devam ediyor.