Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da genç kızın apartmanın 3. katından düşerek hayatını kaybetmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

    Aydın’ın Efeler ilçesinde 17 yaşındaki Z.N.A., bunalıma girerek 3. kat balkonundan atladı. Olayı görenler durumu bildirdi fakat genç kız hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Soruşturma devam ediyor.

    Aydın'ın Efeler ilçesinde 17 yaşındaki Z.N.A., bunalıma girerek 3. kat

    Efeler’de Genç Kızın Trajik Ölümü

    Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, bir apartmanın 3. katından atlayan 17 yaşındaki genç kız, hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamını yitirdi.

    Olayın Ayrıntıları

    21 Haziran Cumartesi günü, saat 18.30 sıralarında Adnan Menderes Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Z.N.A. isimli genç kızın bilinmeyen sebeplerle bunalıma girdiği öğrenildi. 3. kata çıkan kız, apartmanın balkonuna çıkarak kendini aşağıya sarkıttı. Balkonun kenarında tehlikeli hareketler yaptığı sırada çevredekiler durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

    Sonuçların Üzüntüsü

    Etraftaki vatandaşlar, Z.N.A.’yı ikna etmeye çalışırken, genç kız aniden kendini boşluğa bıraktı. Bu anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Genç kızın bu trajik eylemi karşısında aile üyeleri büyük bir sıkıntı yaşarken, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri acil müdahalede bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kız, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Aile ve yakınları, bu acı haberle yasa büründü.

    Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.