Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın jandarmasından huzur ve güven uygulaması: 3 bin 957 şahıs sorgulandı

    AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN KUMAR, TOMBALA, OYUN MAKİNALARI VE YASADIŞI BAHİS KAPSAMINDA YAPILAN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASINDA 3 BİN 957 ŞAHIS SORGULANIRKEN, ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 1 ŞAHIS YAKALANDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından kumar, tombala, oyun makinaları ve yasadışı bahis kapsamında yapılan huzur ve güven uygulamasında 3 bin 957 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 1 şahıs yakalandı.

    Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığınca; kumar, tombala, oyun makinaları ve yasadışı bahse yönelik 68 unsur ve 291 personelin katılımı ile bölgesel huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında; 163 umuma açık yer ve 10 dernek ve kooperatif kontrol edildi. 3 bin 957 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 1 şahıs yakalandı.