Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı İçin Toplantı Gerçekleştirdi

    Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, ilçe müdürleri ve birim amirleri ile toplantı düzenleyerek 2025-2026 eğitim yılına yönelik planlamalar yaptı. Eğitim kalitesini artırmayı amaçlayan stratejiler belirlendi ve verimliliği yükseltmek için iş birliği vurgulandı.

    Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, ilçe müdürleri ve

    2025-2026 Eğitim Dönemi Hazırlıkları Başladı

    Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, ilçe milli eğitim müdürleri ve birim amirleri ile bir araya geldi. Toplantıda, 2025-2026 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar tartışıldı.

    Eğitimde Kalite ve Verimlilik İçin Stratejiler Belirlendi

    Yüz yüze gerçekleştirilen toplantıda, önümüzdeki dönem için odaklanılması gereken çalışmalar belirlendi. Eğitimde kaliteyi artırmak ve verimliliği yükseltmek amacıyla uygulanacak yöntemler üzerinde duruldu. İl genelindeki eğitim faaliyetlerinin daha yüksek standartlarda sürdürülmesi için gerekli planlamalar masaya yatırıldı.

    Mehmet Yiğit, yaptığı açıklamalarda, eğitimdeki başarı seviyesini daha yukarı taşıyabilmek için tüm paydaşlarla koordineli bir şekilde hareket edeceklerini vurguladı. Bu süreçte, eğitim alanındaki hedeflere ulaşmak için gerekli adımların atılacağı ifade edildi.