Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Halk Oyunları Eğitimi İçin Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 14-40 yaş arası için ‘Halk Oyunları’ eğitimleri kaydını alıyor. Başvurular 29 Eylül – 11 Ekim tarihleri arasında Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak. Başkan Özlem Çerçioğlu, sanata olan ilgiyi vurgulayarak herkesi kayıtlara davet etti.

    Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 14-40 yaş arası için 'Halk Oyunları'

    Yeni Dönem Halk Oyunları Kayıtları Başladı

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Konservatuvar, ‘Halk Oyunları’ eğitimi için kayıtlara start verirken, bu eğitimler Aydınlılar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Yeni sezonda, 14-40 yaş aralığındaki tüm vatandaşlar bu fırsattan yararlanabilecek.

    Başvurular 29 Eylül – 11 Ekim tarihleri arasında Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde alınacak. Katılımcılar için kontenjan sınırlı olup, öğrenci alımı yetenek sınavı ile gerçekleştirilecek. Eğitimlere katılım hakkı kazanan kursiyerler, uzman eğitmenlerden ders alma imkanı bulacakları gibi, yıl boyunca düzenlenecek olan gösterilerde de sahne alacaklar.

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kültür ve sanat alanındaki etkinliklerin durmaksızın devam edeceğini ifade etti. Çerçioğlu, “Yıllık olarak binlerce vatandaşımız konservatuvarımızın çeşitli branşlarında eğitim almaktadır. Sanata olan bu ilgi, bizleri daha da motive ediyor. Tüm Aydınlıları halk oyunları eğitimlerine katılmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.