Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Ödüllü Yarışma Duyurusu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı için ödüllü bir yarışma düzenliyor. Resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde gençlerin yeteneklerini sergilemesine fırsat sunulacak. Eserler 25 Ağustos’a kadar teslim edilecek, sonuçlar 29 Ağustos’ta açıklanacak.

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı

    30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Yarışma Düzenleniyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ‘Zafer Bayramı’ adlı ödüllü bir resim, şiir ve kompozisyon yarışı gerçekleştireceğini duyurdu.

    Genç Yeteneklere Çağrı

    Her yıl gençlerin sosyal ve sanatsal alanlarda gelişimini destekleyen projelere imza atan Başkan Çerçioğlu, bu yarışma ile Aydınlı öğrencileri yeteneklerini sergilemeye davet etti. Yarışma; resim kategorisinde anaokulu ve ilkokul öğrencilerini, kompozisyon dalında ortaokul öğrencilerini ve şiir kategorisinde ise lise öğrencilerini kapsayacak.

    Son Başvuru Tarihi ve Süreç

    Bu yıl eserlerin teslim tarihi 25 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimi olarak belirlenirken, başvuruların elden ya da kargo ile Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ne iletilmesi gerekecek. Yarışmanın sonuçları 29 Ağustos’ta Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.aydın.bel.tr adresinden duyurulacak.

    Başkan Çerçioğlu, tüm gençlere bu önemli yarışmaya katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşamaları için çağrıda bulundu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı