Başkan Çerçioğlu Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yılmazköy’deki yangın alanına giderek, Büyükşehir ekiplerinin alevlerin kontrol altına alınması için diğer kurumsal yapılarla iş birliği içerisinde olduğunu duyurdu. Yangın bölgesinde yaşanan olaylara ilişkin mağdurlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yangınla Mücadele Devam Ediyor
Başkan Çerçioğlu, yangın bölgesinde yürütülen söndürme ve soğutma faaliyetlerini yerinde takip etti. Basın mensuplarına konuşan Çerçioğlu, “Orman Bölge Müdürlüğü, AFAD, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve değerli vatandaşlarımız ile birlikte hareket ediyoruz. Hepimiz çok üzgünüz, geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha tekrarlıyoruz. Can kaybının olmaması için şükrediyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak 12 araç ve 36 personel ile burada bulunuyoruz. Tüm kurumlarla hızlı ve etkili bir şekilde yangını söndürmek için çaba sarf ediyoruz. Yangına müdahalede bulunmak üzere helikopter de etkin bir şekilde çalışıyor. Nazilli’deki yangın kontrol altına alındı ve soğutma işlemlerine geçildi. Eğer vatandaşlarımızın herhangi bir mal kaybı söz konusu ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sunmaya hazırız. Bu konuda endişe etmemelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İSTANBUL ÇATALCA’DA DENİZE YÜZMEYE GİREN İKİ ARKADAŞ KAYBOLDU. BİR KİŞİNİN CANSIZ BEDENİYE ULAŞILIRKEN, BİR KİŞİYİ DE ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.
İSTANBUL ÇATALCA’DA DENİZE YÜZMEYE GİREN İKİ ARKADAŞ KAYBOLDU. BİR KİŞİNİN CANSIZ BEDENİYE ULAŞILIRKEN, BİR KİŞİYİ DE ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.