Eğitim Programı Düzenlendi
Aydın Bedensel Engelliler Spor Kulübü üyeleri, AFAD Aydın İl Müdürlüğü ve Kızılay iş birliği ile düzenlenen İlkyardım Farkındalık Eğitimi ve Afet Farkındalık Eğitimi’ne katılım gösterdi. Bu eğitimler, hem günlük hayatta hem de afet anlarında doğru davranış şekillerini öğrenmeye odaklandı.
Temel İlk Yardım ve Afet Bilgisi
Eğitim programında, temel ilkyardım uygulamaları ile acil durumlarda yapılması gerekenler detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, afet zamanlarında doğru davranış biçimlerinin neler olduğu konusunda da kapsamlı bilgiler verildi. Engelli bireylerin ihtiyaçlarına özel örneklerin de yer aldığı bu eğitim, gerçek hayatta karşılaşılan durumları göz önünde bulundurarak hazırlandı.
Katılımcılara Sertifika Verildi
Eğitimin tamamlanmasının ardından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Sporcular, aldıkları bilgilerin kendileri için büyük bir fayda sağladığını ifade ederek, bu etkinliği düzenleyen AFAD ve Kızılay ekiplerine teşekkürlerini iletti.


