Avcılar’da Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Avcılar ilçesinde meydana gelen talihsiz olayda, yan bakma yüzünden çıkan bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 62 yaşındaki Hamit A., 36 yaşındaki Emrah Demir’i bıçakla yaralayarak ağır yaralanmasına neden oldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, hastaneye kaldırılan Demir yaşamını yitirdi.
Olayın Gelişimi
Dün akşam saat 17.30 sıralarında Yeşilkent Mahallesi G-612’nci sokakta gerçekleşen olayda, Hamit A. ve Emrah Demir arasında bir yan bakma nedeniyle sözlü bir çatışma başladı. İlerleyen dakikalarda bu tartışma, kavgaya dönüşerek ciddi bir hal aldı.
Emrah Demir’in, Hamit A. tarafından defalarca bıçaklandığı iddia ediliyor. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1989 doğumlu genç adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Gözaltı ve Detaylar
Olayın ardından şüpheli Hamit A., Avcılar Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kavganın sebepleri ve yaşananların detayları üzerinde soruşturma devam ediyor.
Hayatını kaybeden Emrah Demir’in yakın zamanda baba olduğu belirtildi. Ailesinin yaşadığı acı kayıpla, olayın ardından çevresinde büyük üzüntü oluştu. Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği ifade ediliyor.