Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Avcılar’da cinayette hayatını kaybeden berber son yolcuğuna uğurlandı

    İSTANBUL 3 AYRI İLÇEDE YAŞANAN 7 KİŞİNİN KATLEDİLDİĞİ OLAYDA AVCILAR’DAKİ BERBER DÜKKANINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN BERBER MEHMET SALİH ÖZSÖKÜK, DÜZENLENEN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DUALARLA SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İstanbul 3 ayrı ilçede yaşanan 7 kişinin katledildiği olayda Avcılar’daki berber dükkanında kurşunların hedefi olan berber Mehmet Salih Özsökük, düzenlenen cenaze namazının ardından dualarla son yolcuğuna uğurlandı.

    Olay, geçtiğimiz Pazar günü yaşanmış, Bahtiyar Aladağ(33), karısı, çocuğu, kayınvalidesi, annesi, babası, kuzenini ve Mehmet Salih Özsökük’ü öldürmüştü. Yaşanan olayda Aladağ’ın kayınbiraderi ve kız kardeşi ise ağır yaralanmıştı. Kayınbiraderi Gökhan Soylu’ya silahla saldırdığı dükkan da berber Mehmet Salih Özsökük’te kurşunların hedefi olarak olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olay sonrası evli olduğu öğrenilen Özsökük’ün cenaze namazı bugün Avcılar ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Kemalpaşa Camii’nden kılındı. Cenazede Özsökük’ün yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından Özsökük, defnedilmek üzere Hadımköy Mezarlığı’na götürüldü.