Atatürk Üniversitesi’nde “İş Dünyası-Öğrenci-Akademi Buluşmaları: Ticari Bankacılık Sektörü” Paneli Gerçekleştirildi

1 Dakika Okuma

Öğrenciler ve Sektör Temsilcileri Bir Araya Geldi

Atatürk Üniversitesi’nin Sektör Öğrenci İşbirliği Kulübü ve Finans Bankacılık Bölümü tarafından düzenlenen “İş Dünyası-Öğrenci-Akademi Buluşmaları: Ticari Bankacılık Sektörü” adlı panel, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Arş. Gör. Beyza Demir’in öncülüğündeki bu etkinlik artık bir gelenek haline geldi.

Moderatörlüğünü Cansu Bulutler’in üstlendiği panele, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’den Bölge Koordinatörü Ali Yurt Ayyıldız, Bireysel Bankacılık Bölge Yetkilisi Erkan Külekci ve Şube Müdürü Arif Sedat Sağırılı katıldı. Panelin açılışında konuşma yapan Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt, etkinliğin önemine değindi. Bankacılık alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler, etkinlikte sektörün deneyimli isimlerinden ticari bankacılık, kariyer planlaması ve mesleki deneyimler hakkında değerli bilgiler edindi. Panel süresince öğrenciler, sektör temsilcilerine doğrudan sorular yöneltme fırsatı buldu.

Etkinliğin ardından panelistlere teşekkür belgeleri ve başarı plaketi takdim edildi. Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bölge Koordinatörü Ali Yurt Ayyıldız, bu tür bir buluşmanın gerçekleştirilmesine destek veren Sektör Öğrenci İşbirliği Kulübü yönetimine teşekkür ederek, gençlerin kariyer yolculuklarında her zaman yanlarında olacaklarını aktardı.

Sektör Öğrenci İşbirliği Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Fırat Altınkaynak’ın kapanış konuşmasıyla sona eren programın, hem katılımcılar hem de gelecekteki bankacılar üzerinde büyük bir etki yarattığı vurgulandı.

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version