Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antikkapı A.Ş. by Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Taze Kruvasan&Kahve” Markasından 6 Ayda 200 Bin Müşteri Hizmeti

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Antikkapı A.Ş. markası “Taze Kruvasan&Kahve”, son 6 ayda 200 binden fazla müşteriye hizmet vererek popülerlik kazandı. İlk şubesi 1,5 yıl önce İzmit’te açılan marka, şube sayısını artırarak kütüphanelerde gençler arasında tercih edilen bir mekan haline geldi. Yakında İzmit Sahil Marina’da yeni bir şube açması bekleniyor.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Antikkapı A.Ş. markası "Taze Kruvasan&Kahve", son 6

    Taze Kruvasan ve Kahve Markası Büyüyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olan Antikkapı A.Ş., “Taze Kruvasan ve Kahve” isimli markasıyla son altı ayda Kocaeli genelindeki dokuz farklı şubesinde 200 binin üzerinde müşteriye hizmet sundu.

    İzmit’te Başlayan Başarı Hikayesi

    Markanın ilk şubesi, 1.5 yıl önce İzmit Kent Meydanı’nda faaliyete geçti. İzmitli vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle, şube sayısını artırmaya karar veren “Taze”, şimdiye kadar Darıca Kütüphane, Çayırova Kütüphane, İzmit Milli İrade Meydanı, Kartepe Derbent Teleferik, Karamürsel, Maide Rıhtım, Balyanoz Bahçe ve Başiskele Seymen Millet Bahçesi gibi çeşitli lokasyonlarda da şubeler açtı. Uygun fiyatlar ve kaliteli ürünlerle tanınan bu marka, kütüphanelerle entegre olan noktaları sayesinde gençler ve öğrenciler arasında popüler hale geldi.

    Lezzet Çeşitliliği ile Dikkat Çekiyor

    Şubelerde, fırından yeni çıkmış kruvasanlar, cookie, muffin, cheesecake, browni ve magnolya gibi farklı tatlı seçeneklerinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler de sunuluyor.

    Yeni Şubeler Yolda

    Marka, kullanıcıların yoğun ilgisi doğrultusunda, yakın zamanda İzmit Sahil Marina’da yeni bir şube açmayı ve böylece lezzet tutkunlarıyla buluşmayı planlıyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı