Antalya’da Depoda Yangın Çıktı
Antalya’nın Kepez ilçesinde akşam saatlerinde bir otel ekipmanı deposunda çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Yangın, karton ambalajlar içerisinde bulunan otel malzemelerinin tamamen yanmasına neden olurken, yangın anında olay yerinde bulunan depo çalışanlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Yangın, 18.30 sularında Altınova Mahallesi, Çağdaş Sokak’taki bir depo alanında meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, kısa sürede depoyu sardı. Yangın ihbarı alan yetkililer, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi gönderdi.
Yangının söndürülmesi üzerinden yaklaşık iki saat geçmeden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almayı başardı. Neyse ki yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı; fakat depo büyük ölçüde hasar gördü.
Şu anda, yangının nedeninin tespiti için araştırmalar devam etmekte. İtfaiye ekipleri yangın sonrası soğutma çalışmalarına da devam ediyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı