Antalya’da Halk Otobüsü Kazası
Antalya’nın Aksu ilçesinde, Büyükşehir Belediyesine ait bir halk otobüsü, durağa yanaşırken arkasından gelen bir karavanla çarpıştı.
Kaza, Aksu ilçesinin Kemerağzi Mahallesi’nde, Yaşar Sobutay Caddesi üzerinde saat 19.30 sularında meydana geldi. Mesut Altın yönetimindeki 07 MKL 21 plakalı otobüs, yolcu almak amacıyla durak kenarına yanaştığı esnada, bir yabancı plakalı karavanın tentesi otobüsün sol üst kısmına saplandı. Çarpışmanın ardından trafik yoğunluğu oluşurken, otobüsteki yolcular başka bir taşıma aracına aktarılmak zorunda kaldı.
### Şoförün Açıklamaları
Kaza sonrası otobüs şoförü Mesut Altın, “Yolcu almak üzere durağa yaklaşırken, arkamdan gelen bir yabancı plakalı karavan bana çarptı. Karavanın tentesi otobüsün köşesine saplandı. Yolcuları sağlıklı bir şekilde indirmeyi başardım. Neyse ki, yolcularımızda herhangi bir can kaybı veya yaralanma durumu yok. Ekiplerimize durum hakkında bilgi verdik, bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Bu kaza sonrası olay yerine gelen ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini alarak durumu kontrol altına aldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı