Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya-Konya karayolu yoğun kar sebebiyle tırların geçişine kapatıldı

    ANTALYA’YI KONYA’YA BAĞLAYAN AKSEKİ-SEYDİŞEHİR KARA YOLU ÜZERİNDE, BİN 825 METRE RAKIMLI ALACABEL MEVKİİNDEKİ BUZLANMA, FIRTINA VE TİPİ NEDENİYLE AKŞAM SAAT 19.00’DAN İTİBAREN TIRLARIN GEÇİŞİNE KAPATILDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, Alacabel mevkiindeki buzlanma, fırtına ve tipi nedeniyle tırların geçişine kapatıldı.

    Akseki-Seydişehir karayolu bin 825 metre rakımlı Alacabel’den Akseki ve Seydişehir yönüne 2’şer kilometre olmak üzere yaklaşık 4 kilometrelik mesafede buzlanma, fırtına ve tipinin etkili olduğu ve görüş mesafesinin düştüğü bildirildi. Buzlanma ve tipi nedeni ile güvenlik açısından Akseki-Seydişehir karayolu uzun araçlara kapatıldı. Akseki ve Seydişehir Bölge trafik ekipleri tarafından uzun araçlar dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.

    Karayolları Alacabel ekipleri buzlanma ve tipi olan bölgede iş makineleri ile tuzlama çalışmaları sürdürüyor.