Yangın Merdiveni Penceresinden Düşen Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı
Başkent Ankara’da yaşanan trajik bir olayda, 6 yaşındaki E.A.G. isimli çocuk, 13. kattaki yangın merdiveninin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cenazesi, gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.
Olayın Detayları
Dün akşam saatlerinde, Mamak’ta meydana gelen üzücü olayda, E.A.G., ikamet ettiği 16 katlı apartmanın yangın merdiveni penceresinden henüz tespit edilemeyen bir sebep yüzünden düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cenazesinin kaldırıldığı Karşıyaka Mezarlığı’nda, Ahmet Efendi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namaz sırasında aile, arkadaşlar ve komşular gözyaşlarına hakim olamazken, cenazenin ardından küçük çocuk son yolculuğuna uğurlandı.
Soruşturma Devam Ediyor
Olayla ilgili olarak soruşturma sürecinin sürdüğü bildirildi. Vefat eden 6 yaşındaki çocuğun anne ve babasının ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Olayın nedenine ilişkin detaylar ve sorumlular hakkında bilgi almak için yetkililer çalışmalarını devam ettiriyor.