Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ankara’da Baltayla Saldıran Sürücünün Belgesi Geçici Olarak Geri Alındı

    1 Ağustos 2025’te Ankara’da bir sürücünün baltayla başka bir araca saldırması sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili V.K. ve T.K.’nın yakalandığını açıkladı. V.K.’ya çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle ceza kesildi ve sürücü belgesi geçici olarak alındı. Şahıslar, adliyeye sevk edildi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **Ankara’da Baltalı Saldırı: Sürücü Belgesi Geçici Olarak İptal Edildi**

    1 Ağustos 2025 Cuma günü, Ankara’nın Keçiören ilçesinde gerçekleşen bir olayda, bir sürücünün başka bir araca baltayla saldırdığı bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, duruma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

    **Saldırının Ardından Gelişmeler**

    Bakan Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda olayla ilgili detayları aktardı. Yapılan incelemeler sonucunda, saldırıya karışan şahısların V.K. ve T.K. oldukları belirlendi. Yerlikaya, “Baltayla araç saldırısında bulunan sürücü V.K. hakkında çeşitli yönetmelik maddelerinden idari para cezası uygulanmıştır” ifadesini kullandı. Söz konusu maddeler arasında sürücü belgesinin yanında bulundurmama ve trafik düzenine aykırı davranışlar yer aldı.

    **Psikoteknik Değerlendirme ve Adli Süreç**

    Bakan ayrıca, V.K.’nın geçici olarak sürücü belgesinin geri alındığını ve psikoteknik değerlendirmeye tabi tutulacağını vurguladı. Ayrıca, şahısların Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla “Tehdit ve Mala Zarar Verme” suçlamasıyla adliyeye sevk edildiği belirtildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı