Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amasya’da Lastiği Patlayan Sürücüye Çarpan Tır Sürücüsü Trabzon’da Yakalandı

Amasya’da lastiği patlayan aracını kontrol eden Abdullah Dokgöz, Gürcü tır şoförü Zurab Kobaıdze’nin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Dokgöz’ün cenazesi hastane morguna kaldırılırken, Kobaıdze Trabzon’da yakalandı. Soruşturma devam ediyor.

Amasya'da lastiği patlayan aracını kontrol eden Abdullah Dokgöz, Gürcü tır

Amasya’da Feci Kaza: Lastiği Patlayan Araçtan Yardım Bekleyen Sürücüye Tır Çarptı

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde, lastiği patlayan aracının başında yardım bekleyen bir sürücü, tırın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza, kırsal bir alanda meydana geldi ve sürücüye yardım etmek için bekleyen 75 yaşındaki Abdullah Dokgöz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın Detayları ve Kurtarma Çalışmaları

Gürcistan vatandaşı Zurab Kobaıdze (53) yönetimindeki tır, Keltepe mevkisinde lastiği patlayan otomobilin yanında bulunan Dokgöz’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Abdullah Dokgöz, kaza sırasında ağır yaralandı ve maalesef olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, jandarma ve polis, hemen kurtarma çalışmalarına başladı ve Dokgöz’ün cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna götürüldü.

Tır Sürücüsü Yakalandı

Kaza sonrası tır sürücüsü kaçarak yaklaşık 500 kilometre uzaklığa gitti. Ancak, Trabzon’un Of ilçesine yakın bir bölgede polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakayı ele verdi ve gözaltına alındı. Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu talihsiz olay, yolda güvenlik kurallarına ve dikkatli sürüşe olan önemin altını bir kez daha çizmektedir.