Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Alanya’da Jandarma Ekiplerinden Kaçak Sigara Operasyonu: 250 Paket Ele Geçirildi

    Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma, D.M. markette düzenlediği operasyonda 250 paket kaçak sigara, 18 elektronik sigara ve 40 sigara ısıtıcısı ele geçirdi. İşletmeye yönelik adli soruşturma başlatıldı.

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma, D.M. markette düzenlediği operasyonda 250 paket

    Alanya’da Kaçak Sigara Operasyonu

    Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma güçleri, bir markete yönelik düzenlediği operasyon neticesinde birçok kaçak sigara ve tütün ürünü yakaladı.

    Elde edilen bilgilere göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla D.M. isimli markette kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda, 18 adet elektronik sigara, 250 paket kaçak sigara ve 40 adet elektronik sigara ısıtıcısı ele geçirildi.

    Ele geçirilen ürünler, incelenmek üzere el konulurken, market hakkında yasal süreç başlatıldı. Bu durum, kaçak tütün ticaretiyle mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.