**Antalya’da Hareketsiz Hâlde Bulunan Adam Hayatını Kaybetti**
Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir adam evinin önünde hareketsiz bir şekilde yatar pozisyonda bulundu ve yapılan kontroller sonrasında hayatını kaybetti.
**Olayın Detayları**
Alanya’nın Hacet Mahallesi Kırlangıç Sokak üzerindeki 6 katlı bir binanın giriş katındaki bahçede, saat 11:00 sıralarında gerçekleşti. 58 yaşındaki Ercan Yapanlar isimli adam, sabah vakti evinin önünde yerde yatan halde çevredekiler tarafından fark edildi. Durumu gören vatandaşlar hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ye bildirimde bulundu.
**Sağlık ve Polis Ekiplerinin Müdahalesi**
İhbarın ardından, olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Yapanlar’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde gerçekleştirilen otopside, hayatını kaybeden şahsın vücudunda herhangi bir kesici veya delici yaraya rastlanmadığı da bildirildi.
Yapanlar’ın cenazesi Alanya Belediyesi morguna kaldırılırken, polis, olayla ilgili geniş bir soruşturma başlatmış durumda.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı