Aksaray’da Apartmanda Yangın Paniği
Aksaray’da, 3 katlı bir apartmanın birinci katında meydana gelen yangın, mahallede büyük bir korkuya yol açtı. Yangın sonucu daire tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangının Meydana Geldiği Yer
Yangın, Dere Mahallesi 653. Sokak’taki Zafer Apartmanı’nın birinci katında başladı. Edinilen bilgilere göre, A.S. isimli bireyin ikamet ettiği dairede, bilinmeyen bir sebepten yangın çıkış gösterdi. Yangının başlamasıyla birlikte dumanlar hızla tüm binayı sararak chaos oluşturdu.
Olay Yerindeki Müdahale
Yangını fark eden çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Hızla olay mahalline ulaşan polis ekipleri, apartmanın tamamen tahliye işlemlerini gerçekleştirirken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Yangın, kısa sürede söndürüldü.
İncelemeler Başlatıldı
Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, olayla ilgili polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmak için inceleme başlattı. Mahalle sakinleri, yaşanan durum karşısında büyük bir panik yaşarken, olayın ciddiyeti dikkat çekti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı