**AK Parti Milletvekilleri ASKON Ziyareti Gerçekleştirdi**
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
**İş Dünyasıyla İlgili Bilgiler Paylaşıldı**
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKON Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan, derneklerinin yaptığı çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi sundu. Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, ASKON’un ekonomi üzerindeki etkisinin önemini vurgulayarak, gelecekte Erzurum’da planlanan yeni organize sanayi bölgelerinin daha etkin kullanılması için yürütülen projelerin büyük rol oynayacağını belirttiler. Milletvekilleri, ASKON Yönetimine başarı dileklerini ileterek, Erzurum’daki yatırımların desteklenmesi adına birlikte hareket etme taahhütlerinde bulundular.
**ASKON’un Projeleri ve Yatırımlar Üzerine Değerlendirmeler**
AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, şehirlerdeki katma değer üretimi açısından ASKON’un önemine dikkat çekti. Öz, “Bugün burada sizlerle birlikteyiz. Bu millet, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde zorlu dönemleri geride bırakmayı başardı. Türkiye, güçlü bir altyapıya sahip ve ASKON gibi iş dünyası bileşenleri sayesinde iş insanlarımız rekabetçi bir düzeyde faaliyet göstermektedir. Gençlerimizin ticareti kendi kimliğinde bir yaşam biçimi haline getirdiğini görmekteyiz. Gelecekte torunlarımızın daha müreffeh bir Türkiye’de yaşayacağına kesinlikle inanıyorum. Bu yolda hepinizin katkısı büyük, özellikle ASKON Erzurum Şubesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı