Adana’nın Feke ilçesinde yaşanan trajik bir kaza, AK Parti’nin eski ilçe başkanı Şaban İş’in hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
Kaza Detayları
Olay, dün akşam saatlerinde Feke ilçesinin Maran yolunda meydana geldi. Ziraat mühendisi olan ve AK Parti’nin önceki Çukurova İlçe Başkanı ile Feke Eski Belediye Başkanı Cuma İş’in kardeşi olan Şaban İş’in (51) kullandığı traktör, kontrolünden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibinin yaptığı ilk incelemede, Şaban İş’in yaşamını yitirdiği belirlendi. İş’in cenazesi, ekiplerin yapmış olduğu incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
Cenaze Töreni
Şaban İş için düzenlenen cenaze töreni, Adana’nın Buruk Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, Türk Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı ile merhum İş’in aile bireyleri ve partililer katılım sağladı. Cenaze namazının ardından, evli ve üç çocuk babası olan İş, hüzün dolu anlar eşliğinde toprağa verildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı