Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 24. Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarında Bakanlarla Bir Araya Geldi

    AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki milletvekilleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24. kuruluş yıldönümü kutlamalarında bir araya geldi. Yıldırım, Bilecik’in ihtiyaçlarını ilettiklerini belirterek, Türkiye Yüzyılı hedeflerine devam ettiklerini ifade etti.

    AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki milletvekilleri,

    AK Parti’nin 24. Yıl Dönümü Buluşması

    AK Parti’nin 24. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, parti mensupları önemli bir buluşma gerçekleştirdi. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara’da bir araya geldi.

    Görüşmelerde Türkiye’nin Geleceği Ele Alındı

    Toplantıda, AK Parti’nin 24 yıllık siyasi mücadelesi, Türkiye’ye yapılan yatırımlar ve geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı. İllere özgü önceliklerin yanı sıra yürütülen projelere dair detaylı istişarelerde bulunuldu. Bilecik özelinde ise çeşitli konular gündeme geldi. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “AK davamızın 24’üncü yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla bir adım daha yaklaşıyoruz” şeklinde konuştu.