Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan Balıkesir’deki Deprem İçin Geçmiş Olsun Mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Balıkesir’deki 6.1 büyüklüğündeki depreme yönelik yaptığı açıklamada, etkilenen vatandaşlar için psikososyal destek çalışmalarının başlatıldığını belirtti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Balıkesir’deki Depremin Ardından Hızla Psikososyal Destek Başlatıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Balıkesir’de yaşanan 6.1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, meydana gelen sarsıntının etkilerini minimize etmek için gerekli adımların atıldığını belirtti.

Hızlı Müdahale ile Destek Çalışmaları Başladı

Balıkesir’de gerçekleşen depremin ardından, bölgedeki vatandaşlar için geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Göktaş, “Tüm PSD ekiplerimiz, acil müdahalelerini tamamlayarak psikososyal destek çalışmalarını süratle başlatmıştır” şeklinde bir mesaj paylaştı. Bakan, ayrıca “Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza etsin” ifadelerini kullanarak ülke genelinde yaşanan felaketlere karşı birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Bu gelişmeler, Balıkesir’de meydana gelen deprem sonrası vatandaşlara umut ve destek sağlamak amacıyla hayata geçirildi.