Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’un İlçelerinde Sosyal Hizmetler Üzerine Değerlendirmelerde Bulundu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’un Şenkaya, Olur, Oltu ve Narman ilçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek sosyal hizmet projelerini inceleyip, 2025 Aile Yılı’nın önemini vurguladı. Tarıkdaroğlu, yerel yönetimlerin katkılarıyla aile bağlarını güçlendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum'un Şenkaya,

    Ziyaretler İçin Erzurum’a Gidiş

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’un Şenkaya, Olur, Oltu ve Narman bölgelerinde bir dizi resmî ziyarette bulundu.

    Sosyal Hizmetlerde Gelinen Nokta

    Ziyaretleri kapsamında kaymakamlıklar, belediyeler ve AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Tarıkdaroğlu, burada yürütülen sosyal hizmet ve aile destek projeleri hakkında bilgi edinerek gerekli değerlendirmelerde bulundu.

    Şenkaya’da Kaymakam Murat Çürük ile bir araya gelen Tarıkdaroğlu, ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’na geçerek burada İlçe Başkanı Ömer Faruk Özcan ve teşkilat üyeleriyle görüştü.

    Bölgedeki Çalışmaların Değerlendirilmesi

    Olur’da Kaymakam Semanur Kalkan ve İlçe Başkanı Cemalettin Aslan ile bir araya gelen Tarıkdaroğlu, Oltu’da ise Kaymakam Mustafa Çelik ve Belediye Başkanı Adem Çelebi ile buluştu. Burada sosyal hizmet çalışmaları üzerine görüşmeler yaparak, aynı zamanda AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yetkililerle bir araya geldi.

    Narman’da Kaymakam Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı ve İlçe Başkanı Ruhi Tanrıverdi ile görüşüldü. Bakan Yardımcısı, yerel yönetimlerin sosyal hizmet alanındaki katkılarını dinleme fırsatı buldu.

    Aile Yılı Vurgusu

    Ziyaretlerin sonrasında bir değerlendirme yapan Tarıkdaroğlu, 2025 Aile Yılı’nın önemini vurguladı. “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak, 2025 Aile Yılı’nı toplumumuzun en temel kurumu olan ailenin güçlendirilmesine adadık. Erzurum’un ilçelerinde aile odaklı projeleri anbean takip ediyor, ihtiyaçları yerinde tespit ederek onlara uygun çözümler üretmeye devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı. Tarıkdaroğlu, vatandaşların sosyal hizmetlere daha hızlı ve etkin bir biçimde ulaşmalarını sağlamayı, aile bağlarının güçlendirilmesiyle toplumsal yapıyı daha sağlam temellere oturtmayı hedeflediklerini belirtti. “Erzurum’un köklü kültürel değerlerinden ve güçlü dayanışma ruhundan ilham alarak, hizmetlerimizi daha kapsamlı hale getirmeye kararlıyız,” dedi.