Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Uzman Çavuş, Otobüs Rötarı Nedeniyle Silah Çekip Gençte Korku Dolu Anlar Yaşattı

    Afyonkarahisar’da, otobüsün 15 dakika geç gelmesi üzerine uzman çavuş Yusuf K. silah çekerek Baran S. ve diğer görevlilere saldırdı. Şans eseri silah tutukluk yaparken, olay güvenlik kameralarına yansıdı. Yusuf K., gözaltına alındı ve sürecin devam ettiği bildirildi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Afyonkarahisar’da Silahlı Olay: Uzman Çavuşun Hızla Teyit Edilen Anlık Tüfek Korkusu

    AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar’daki otobüs terminalinde, beklediği aracın 15 dakika gecikmesi üzerine bir uzman çavuşun silah çektiği olayda, genç bir birey ölümden döndü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, uzman çavuşun silahının tutukluk yapması sayesinde büyük bir felaket yaşanmadı.

    Olay, şehirlerarası otobüs terminalinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Yusuf K. isimli bir genç, başka bir şehre gitmek üzere bir otobüs firmasından bilet satın aldı. Aracını bekleyen Yusuf K., otobüsün belirtilen saatten 15 dakika geç gelmesi üzerine yetkililerle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüşerek, Yusuf K. ve ailesinin diğer otobüs çalışanlarına saldırmasına neden oldu.

    Olay Anı ve Müdahale

    Tartışma sırasında Yusuf K., belinden silahını çıkararak Baran S. ve yanındaki diğer görevlilerin üzerine doğru yöneltti. Ancak, silahın tutukluk yapması sonucu ateş almadı. Olay yerinde bulunan diğer yolcular silahı görünce panik içinde kaçmaya başladı. Duruma özel güvenlik ve polis ekipleri müdahale etti.

    Yusuf K.’nin gözaltına alındığı sırada, karakolda yapılan kimlik kontrolünde, üzerinde jandarma uzman çavuşu olduğu belirlendi.

    Tehlikeli Durum ve Basın Açıklaması

    Olay sonrası Baran S., yaşadıklarını aktararak, “Sadece bir otobüs 15 dakika geç geldiği için bir jandarma tarafından silah çekilmesi, beni ciddi bir tehdit altında bıraktı” dedi. “Şehir içi yolcu taşımacılığında aktif çalışıyorum ve bu olayda enammuzda tanımadığım bir birey tarafından silahlı saldırıya uğradım. Emniyet güçlerinin sırf bu kadar basit bir sebeple silah çekebilmesi, toplumda korku yaratıyor” diye konuştu.

    Yusuf K.’nin şu an savcılığa sevk edildiği ve hukuki süreçlerinin devam ettiği bildirildi.