Afyonkarahisar’da Öğretmenler İçin Mesleki Çalışmalar Toplantısı Gerçekleşti

Afyonkarahisar’da Mesleki Çalışmalar toplantısı başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Asım Kocabıyık Anaokulu’ndaki öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitimdeki başarı ve değerler üzerine değerlendirmelerde bulunarak, eğitim ailelerinin önemini vurguladı.

Afyonkarahisar'da Mesleki Çalışmalar toplantısı başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç

Afyonkarahisar’da Mesleki Çalışmalar Toplantısı Başladı

Afyonkarahisar’da, öğretmenler için düzenlenen Mesleki Çalışmalar toplantısı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, toplantının ilk günü kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi. Asım Kocabıyık Anaokulu’nda düzenlenen etkinlikte, Sünnetci’ye Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertan, Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ve çeşitli şube müdürleri eşlik etti.

Öğretmenlerle Verimli Sohbetler

Okulun bahçesinde öğretmenlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Sünnetci, “Bize emanet edilen çocukları, yükseköğrenim için yetişkin bireyler olarak uğurladığımızda, eğitim camiası olarak en önemli görevimizi yerine getirmiş oluyoruz. Bu başarı, başka bir mesleğe nasip olmaz. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmeleri için yıl boyunca yürüttüğümüz eğitim faaliyetleriyle gayret gösteriyoruz,” şeklinde konuştu.

Ziyaretin akabinde öğretmenlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, toplantı sona erdi.