Afyonkarahisar Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu Yapıldı
Afyonkarahisar Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın düzenlenen genel kurulu sonrasında mevcut başkan Mahmut Öz yeniden güven tazeledi.
Genel kurul, Şuhut Belediyesi Düğün Salonu’nda icra edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda gündem maddeleri müzakere edilerek karara bağlandı. Odanın faaliyetleri gözden geçirilirken, şoför esnafının talepleri ve beklentileri üzerine de istişarelerde bulunuldu.
Tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Mahmut Öz, üyelerin güvenini yeniden kazanarak başkanlığa seçildi. Başkan Öz, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde de esnafın menfaatleri doğrultusunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
İhlas Haber Ajansı
