Afyonkarahisar Jandarma Komutanı, İl Sağlık Müdürü Hakkı Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

1 Min Read

Afyonkarahisar Jandarma Komutanı’ndan Yeni Sağlık Müdürü’ne Ziyaret

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, kısa bir süre önce göreve başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’ü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında, sağlık hizmetlerinin il genelinde daha etkili bir şekilde yürütülmesi için değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, kamu kurumları arasında iş birliği ve koordinasyonun önemine de dikkat çekildi.

Koordinasyon ve Destek Vurgusu

Yağan, Dr. Öztürk’ün sağlık alanındaki çalışmalarında her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Hakkı Öztürk ise, bu nazik davranış için İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan’a teşekkür etti.

Afyonkarahisar’daki sağlık ve güvenlik hizmetlerinin iş birliği içerisinde daha etkin bir şekilde devam etmesi hedefleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version