Adrasan’da Boğulma Olayı: 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı ünlü turizm merkezi Adrasan’da üzücü bir boğulma olayı gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Konya’dan tatil için gelen 17 yaşındaki Berat A., arkadaşlarıyla birlikte denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolduğu fark edilen genç için paniğe kapılan arkadaşları hemen arama çalışmaları başlattı.
Acil Yardım Çağrısı ve Kurtarma Çabaları
Denizde kaybolan gencin bulunması için çevredeki insanlar da 112 acil servisini arayarak yardım talep etti. Uzun bir aramanın ardından arkadaşları tarafından sudan çıkarılan Berat A.’nın, sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede hayatını kaybettiği belirlendi.
Genç gencin cenazesi, olay yerinde yapılan işlemlerin ardından hastane morguna sevk edildi. Bu üzücü olay, yerli ve yabancı tatilcilerin bulunduğu bu yaz sezonunda deniz güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.