Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’ın Kahta İlçesinde Bıçaklı Kavga: Hacı K. ve İshak P. Yaralandı

    Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Hacı K. ve İshak P. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürerken, polis kavgayı yatıştırmak için biber gazı kullandı ve olayla ilgili gözaltılar gerçekleşti. Soruşturma başlatıldı.

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Hacı

    Adıyaman Kahta’da Bıçaklı Kavga: İki Yara Almadan Kurtulamadı

    Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı.

    Olayın detaylarına göre, Kahta ilçe merkezinde, kimliği belirsiz sebeplerle iki grup arasında bir tartışma patlak verdi. Kısa sürede büyüyerek sopalar ve bıçakların kullanıldığı arbede haline dönüşen tartışma sonucunda Hacı K. ve İshak P. isimli iki kişi yaralandı. Bıçakla yaralanan bu iki şahıs, derhal Kahta İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

    Polis Ekipleri Olay Yerine Gelerek Müdahale Etti

    Olay yerine ulaşan polis ekipleri, durumu kontrol altına almak için müdahale ederek biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Kavganın tarafı olan kişiler, olayın ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yaralanan şahısların hastanede tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

    Yetkililer, bu olayla ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu.