Besni’de Evde Yangın Paniği Yaşandı
Adıyaman’ın Besni ilçesinde yer alan Ciritmeydan Mahallesi’nde çıkan bir yangın, vatandaşları tedirgin etti.
Yangının sebebi henüz belirlenemedi fakat A.Ç. isimli bir şahsa ait evde meydana geldiği bildirildi. Yangını gören çevredekiler, durumu hemen itfaiye ekiplerine iletti. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.
Yangın sonucunda, can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı ancak evde önemli ölçüde hasar oluştuğu öğrenildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.
Son Durum ve Önlemler
Olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği ve bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi. Yangına neden olan şartların araştırılması için ilgili birimler olay yerinde inceleme başlattı. Yangın, yerel halkta büyük bir korkuya yol açarken, tüm önlemlerin alındığı vurgulandı.
ADIYAMAN’IN BESNİ İLÇESİNDE BİR EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU.
ADIYAMAN’IN BESNİ İLÇESİNDE BİR EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU.