Adıyaman’da Ormanlık Alanda Yangın Paniğe Yol Açtı
Adıyaman’ın merkez ilçesi Eğriçay Parkı yakınlarında bulunan ormanlık alanda çıkan yangın, bölge halkında büyük bir korku ve endişeye neden oldu.
Yangının Sebebi Henüz Belirlenemedi
Edinilen bilgilere göre, henüz netleşmeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangın, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Olayın fark edilmesi ile birlikte itfaiye ekipleri derhal bölgeye intikal etti. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ile alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın esnasında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, birçok ağacın zarar gördüğü bildirildi.
Soruşturma Başlatıldı
Yangın ile ilgili olarak yetkililerce bir soruşturma süreci başlatıldığı öğrenildi. Olayın nedenlerine dair yapılacak çalışmalar dikkatle izleniyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
ADIYAMAN’DA ORMANLIK ALAN İÇERİSİNDE MEYDANA GELEN YANGIN KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU.
ADIYAMAN’DA ORMANLIK ALAN İÇERİSİNDE MEYDANA GELEN YANGIN KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU.
İMAMOĞLU DAVASINI GAZETE GÖRÜP YAPTIĞI ARAŞTIRMALARIN ARDINDAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN OZAN ÖZCAN, “DİPLOMA İPTALİ BENİM İÇİN BİR ZAFER OLACAK. ÇÜNKÜ BEN BUNUN İÇİN SUÇ DURUSUNA BULUNMUŞTUM. BENİM İÇİN BİR ZAFER OLACAK” DEDİ.