Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’da Kayıp 16 Yaşındaki Medine Gözek’in Ailesi, Kızlarının Bulunmasını İstiyor

    Adıyaman’da 31 Ağustos’ta evden ayrılan 16 yaşındaki Medine Gözek’ten 6 gündür haber alınamıyor. Ailesi endişeli ve kızlarının bulunması için yardım istiyor. Kayıtlar, Medine’nin gece valizle sokağa çıktığını gösteriyor. Aile, haber verenlerin 112’yi aramasını bekliyor.

    Adıyaman'da 31 Ağustos'ta evden ayrılan 16 yaşındaki Medine Gözek'ten 6

    Medine Gözek’in Kaybolduğu Günden Beri Ailesi Endişeli

    Adıyaman’da, altı gündür kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Medine Gözek’in ailesi, kızlarının bir an önce bulunmasını umuyor.

    Evden Ayrılışının Üzerinden Altı Gün Geçti

    Malazgirt Mahallesi 2323 Sokak’ta yaşayan Selçuk ve Saadet Gözek’in dört çocuğundan biri olan genç kız, 31 Ağustos tarihinde geç saatlerde evden ayrıldı. Ailesi, uyudukları sırada Medine’nin eline aldığı bir valizle evden çıktığını fark etmedi. Aile, sabah uyandığında kızlarının evde olmadığını anladı. Hemen durumu emniyet güçlerine bildirdiler. Kızlarının güvenliğinden endişe duyan Gözek ailesi, komşuların güvenlik kameralarını da inceledi. İzlenen kamera görüntülerinde Medine’nin, valiziyle birlikte evin sokağında bir süre bekleyip ardından kaybolduğu gözlemlendi.

    Aile Yetkililerden Yardım Bekliyor

    Kayıp kızlarının bulunmasını isteyen baba Selçuk Gözek, “Akşam işten döndüğümde ailece yemek yedik, çay içtik. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Kızım daha sonra odasına çekildi. Sabah uyandığımızda onun evde olmadığını gördük ve hemen polise başvurduk. Kayıp Medine için emniyet ve savcılığa defalarca gittim ama henüz bir sonuca ulaşamadık. Kamera kayıtları Medine’nin valizle sokakta beklediğini gösteriyor. Kızım, evde oturan ve asla dışarı çıkmayan biriydi. Böyle bir durumun nasıl gerçekleştiğini anlamıyoruz. Kendisinden bir türlü haber alamıyoruz. Lütfen bize yardım edin” şeklinde konuştu.

    Anne Saadet Gözek ise kızını çok özlediğini ve onun sağlığıyla ilgili büyük bir kaygı taşıdığını ifade etti. Ailenin acılı bekleyişi sürerken, Medine’yi gören veya yerini bilenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi ile iletişime geçmeleri talep ediliyor.