Adıyaman’da Minibüs Sürücüsü ile Trafik Polisleri Arasında Tartışma
Adıyaman’da bir minibüs sürücüsü, hatalı parkların yol açtığı sorunlar nedeniyle yolcu indirme ve bindirme konusunda zorluk yaşadığını ifade etti. Bu durumu trafik polisleriyle paylaştığında ise gergin anlar yaşandı.
Olay, Adıyaman merkezindeki eski Valilik Kavşağı’nda meydana geldi. Sürücü, yolcu durağının ön bölümünde ve çevresinde park etmiş araçlar nedeniyle durağa yanaşamadığını ve bu yüzden yolcu alım ve bırakımında sıkıntı yaşadığını belirtmekteydi. Ancak, olay yerinde bulunan trafik polislerinin bu hatalı parklar konusunda etkili bir çözüme kavuşturmak yerine sürücüye, “Ne olur yani, idare etsen” şeklinde yaklaşması durumu daha da gerdi.
Sürücü, bu gerginlik sırasında kendisini ifade etmeye çalıştı ancak polisler, durumu cep telefonlarıyla kaydetmeye başladıklarını fark ettiğinde, sürücüyü bulunduğu yerden uzaklaştırma gereği hissettiler. Olay, vatandaşlar arasında dikkat çekti ve minibüs sürücüsünün yaşadığı zorluğu gözler önüne serdi.
Bu tür gelişmelerin trafik düzeni açısından ciddi sorunlar doğurabileceği ifade edilirken, yetkililerin bu konudaki hassasiyetlerinin artırılması gerektiği vurgulandı.
ADIYAMAN’DA, HATALI PARKLARDAN DOLAYI DURAĞA YANAŞAMADIĞINI DİLE GETİREN MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ İLE TRAFİK POLİSLERİ ARASINDA GERGİN ANLAR YAŞANDI.
ADIYAMAN’DA, HATALI PARKLARDAN DOLAYI DURAĞA YANAŞAMADIĞINI DİLE GETİREN MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ İLE TRAFİK POLİSLERİ ARASINDA GERGİN ANLAR YAŞANDI.