Adıyaman’da Freni Boşalan Araç Şarampole Devrildi: 8 Yaralı

Adıyaman’da freninin boşalması nedeniyle şarampole devrilen otomobilde, sürücü Mehmet Ö. ve yolcularından Fatma T., Güldane Ö., Sümeyye Ö., İbrahim Ö., Nehir Ö., Ramazan Ö. ile yeni doğmuş bir bebek yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kaza ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

Adıyaman'da freninin boşalması nedeniyle şarampole devrilen otomobilde, sürücü Mehmet Ö.

Adıyaman’da Freni Boşalan Araç Şarampole Uçtu

Adıyaman’da meydana gelen acı olayda, freni boşalan bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu toplamda 8 kişi yaralandı.

Olayın Detayları

Edinilen bilgiler ışığında, Adıyaman-Gölbaşı Karayolu üzerindeki Börgenek Rampası yakınlarında gerçekleşen kazada, sürücü Mehmet Ö.’nün kontrolündeki 02 FY 605 plakalı otomobil, fren arızası nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza sonucunda, sürücü Mehmet Ö. ile birlikte araçta bulunan Fatma T., Güldane Ö., Sümeyye Ö., İbrahim Ö., Nehir Ö., Ramazan Ö. ve ismi henüz öğrenilemeyen iki günlük bir bebek de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yaralılara Hızla Müdahale Edildi

Kaza sonrası olayın bildirildiği sağlık ekipleri, hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara burada ilk müdahale yapıldıktan sonra, ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Kazanın sebebiyle ilgili olarak ise incelemelerin devam ettiği bildirildi.