Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman Belediyesinden kapsamlı ağaç budaması

    ADIYAMAN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, ATATÜRK BULVARI VE KENTİN ÇEŞİTLİ CADDELERİNDE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ ARTIRMAK, SÜRÜCÜLERİN GÖRÜŞ AÇISINI GENİŞLETMEK VE VATANDAŞLARI ENERJİ İLETİM HATLARININ OLUMSUZ ETKİLERİNDEN KORUMAK AMACIYLA AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı ve kentin çeşitli caddelerinde trafik güvenliğini artırmak, sürücülerin görüş açısını genişletmek ve vatandaşları enerji iletim hatlarının olumsuz etkilerinden korumak amacıyla ağaç budama çalışmalarına başladı.

    Mevsimsel olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında, özellikle bulvar üzerindeki refüj, kavşak ve yan yollardaki ağaçlar, sürücülerin güvenli görüş mesafesini sağlamak amacıyla budanıyor. Ayrıca, cadde ve sokaklarda enerji iletim hatlarına yakın ya da yola fazla sarkarak tehlike oluşturan ağaç dalları kesilerek güvenlik önlemleri alınıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve kentin farklı noktalarında düzenli olarak sürdürüleceğini belirtti.