Adana’da Silahlı Saldırı: Dolmuş Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Adana’nın Seyhan ilçesinde, günün ilerleyen saatlerinden birinde gerçekleşen silahlı saldırı, bölgedeki sakinleri derinden sarstı. Dolmuş sürücüsü Orhan Gündüz (47), eve dönmek için hareket ettiği esnada kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından tabancayla hedef alarak vuruldu.
Yaralı Sürücü 600 Metre Daha İlerledi
Hedef alınan Gündüz, sırtından ve bacaklarından aldığı yaralara rağmen, araç kontrolünü kaybetmeden 600 metre kadar daha sürüş yapmayı başardı. Ne yazık ki, bilincini kaybetmesi sonucunda dolmuşu bir elektrik direğine çarptı. Olayın ardından hemen bölgeye çağrılan acil sağlık ekipleri, ağır yaralı Gündüz’ü hastaneye kaldırdı. Fakat doktorların müdahaleleri, maalesef sonuç vermedi; Gündüz hayatını kaybetti.
Olay Yeri İnceleniyor
Olayın ardından Gündüz’ün cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsi işlemleri için bekletilmeye alındı. Bu trajik olay hakkında bilgi toplayan Adana Emniyet Müdürlüğü, saldırıyı gerçekleştiren şahısların yakalanması için kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Adana’da meydana gelen bu acı olay, şehrin huzurunu tehdit eden bir durum olarak dikkat çekiyor. Olayın faillerinin en kısa sürede bulunarak adaletin yerine getirilmesi bekleniyor.