Adana’da Park Halindeki Araçlar Alev Alev Yandı
Adana’da park halindeki iki aracın aniden yanması, çevrede paniğe neden oldu. İlk yangın, Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı’nda meydana geldi.
İlk Yangın Seyhan’daki Kamyonette Meydana Geldi
Edinilen bilgilere göre, park halindeki bir kamyonet, henüz belirlenemeyen bir sebeple alev almaya başladı. Kısa süre içinde alevler tüm aracı sardı. Olay yerine hemen intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Ancak araçta büyük hasar oluştu.
İkinci Yangın Yüreğir’de Gerçekleşti
Aynı gün, Yüreğir ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi’nde bulunan park halindeki bir hafif ticari araçtan alevler yükselmeye başladı. Yangın neticesinde araçta büyük bir patlama meydana geldi ve bu durum çevredeki vatandaşlar arasında endişe yarattı. İtfaiye ekipleri, yangını hızlı bir şekilde söndürecek şekilde müdahale etti. Ancak yanan araç, kullanılmaz hale geldi.
Aşırı Sıcakların Etkisi ve Yangınlarla İlgili Çalışmalar Başlatıldı
Her iki yangının da aşırı sıcaklar nedeniyle motor kısmından çıktığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili gerekli araştırmalar başlatılmış bulunuyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
ADANA’DA PARK HALİNDEKİ İKİ ARAÇ YANDI. ARAÇLARDAN BİRİ BOMBA GİBİ PATLAYINCA PANİĞE NEDEN OLDU.