Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’da Kargo ile Getirilen Kaynak Makinelerinin İçinden 3 Bin 250 Paket Kaçak Sigara Çıktı

    Adana’da emniyet güçleri, kargo ile gönderilen kaynak makinelerinde gizlenmiş 3 bin 250 paket kaçak sigara buldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, depoya düzenlediği operasyonda 1.900 paket elektronik sigara kitiyle birlikte bir şüpheliyi gözaltına aldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Adana’da Kaçak Sigara Operasyonu

    Adana’da güvenlik güçleri, kargo ile taşınan kaynak makineleri içerisinde gizlenmiş olan 3 bin 250 paket kaçak sigarayı ele geçirdi.

    Edinilen bilgilere göre, Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kargo yoluyla gümrük dışı ürün sevkiyatı yapıldığına dair istihbarat aldı. Bu kapsamda, şüpheli ürünlerin bırakıldığı depoya baskın düzenlendi.

    Yapılan operasyon sonucunda, depodaki çuvallarda inceleme gerçekleştiren polis ekipleri, kaynak makineleri içinde gizlenmiş halde 1,900 paket elektronik sigara kiti ve 1,350 paket sigara buldu. Soruşturma neticesinde olayla ilgili olarak bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

    Bu operasyon, Adana’da kaçakçılık faaliyetlerine karşı yürütülen mücadelenin bir parçası olarak değerlendiriliyor.