Adana’da Bebeği Mahsur Kalan Anneye Makine Yardımı
Adana’nın Seyhan ilçesinde, bir kadının çöp atmak için dışarı çıkarken bebeğini evde unuttuğu olay, ilginç bir kurtarma hikayesine dönüştü.
Olayın detaylarına göre, Karakuyu Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın ikinci katında yaşayan bir kadın, çöp atmak için bebeğini evde bıraktı. Çöpü attıktan sonra geri döndüğünde, anahtarını unutmuş olduğunu fark etti. Bu duruma panikleyen anne, bebeğinin evde mahsur kaldığını anlayınca çevresindekilerden yardım talep etti.
İş Makinesi Operatöründen Anında Yanıt
Bu sırada, çevrede bulunan iş makinesi operatörü durumu gözlemledi ve hızlı bir şekilde yardım etmek için harekete geçti. İş makinesi, apartmanın yanına yanaştı ve operatör, ikinci kata ulaşmak için kova aracılığıyla bir kurtarma planı uyguladı. Kovanın üzerine yerleştirilen bir ahşap merdivenle, bir gönüllü balkondan içeri girmeyi başardı.
Bebeği güvenli bir şekilde kurtaran bu kişi, kapıyı açarak annesine bebeğini teslim etti.
Bu durumdan dolayı duyduğu minnettarlığı ifade etmek isteyen anne, kurtarıcısına teşekkür ederek ona karpuz hediye etti. Olay, çevredeki vatandaşlar arasında büyük bir takdir topladı.
(FKE-HİV)