Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da 16 Yıl Hapis Cezası ile Aranan Uyuşturucu Satıcısı Operasyonda Yakalandı

Adana’da, 16 yıl hapis cezası bulunan uyuşturucu satıcısı H.Y., Yüreğir ilçesindeki bir evde yakalanarak gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda H.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Adana'da, 16 yıl hapis cezası bulunan uyuşturucu satıcısı H.Y., Yüreğir

**Adana’da 16 Yıl Hapis Cezası ile Aranan Uyuşturucu Satıcısı Ele Geçirildi**

Adana’da uyuşturucu madde satışı sebebiyle 16 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan H.Y., saklandığı evde güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

**Narkotik Ekiplerinin Başarılı Operasyonu**

Yapılan ihbar sonrasında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi yetkilileri, H.Y.’nin Yüreğir ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi’nde bir adreste gizlendiğini öğrendi. Hemen harekete geçen ekipler, belirlenen adrese baskın düzenledi.

Polisin düzenlediği başarılı operasyon ile H.Y, yakalanarak gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Bu tür suçlarla mücadelenin kesintisiz sürdüğü belirtildi. Adana’da uyuşturucu ile yapılan mücadelenin devam edeceği ifade ediliyor.