Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    A Milli Voleybol Takımı, İtalya’ya Kaybederek Dünya İkincisi Oldu, Daniele Santarelli: “Tüm Oyuncularla Gurur Duyuyorum”

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’ya karşı 3-2 kaybederek dünya ikincisi oldu ve tarihlerinde ilk gümüş madalyayı kazandı. Başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem, takımın gösterdiği performansla gurur duyduklarını vurguladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Daniele Santarelli: “Takımdan Gurur Duyuyorum”

    A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Başantrenörü Daniele Santarelli, İtalya’ya karşı oynanan ve sonucunda dünya ikincisi oldukları karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Santarelli, “Takım adına içtenlikle mutluyum ve tüm futbolcularımızla iftihar ediyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.

    2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Tarihi Başarı

    Tayland’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde, A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya ile kıyasıya bir mücadele verdi. Finalde 3-2’lik sonuçla İtalyan ekibine yenilen milliler, turnuvayı tarihi bir gümüş madalya ile kapatarak, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.

    Karşılaşmanın en basketbolcusu, kaydettiği 33 sayıyla Melissa Vargas oldu. Ayrıca, turnuvanın bitiminde oluşturulan “Rüya Takım”ında, milli sporcular Melissa Vargas ve Eda Erdem’in yer aldığı belirtildi.

    Eda Erdem: “Alnımızın Akıyla Turnuvayı Tamamladık”

    Final maçının ardından basın toplantısında konuşan takım kaptanı Eda Erdem, “Altın madalyaya çok yakındık ve bu turnuvayı alnımızın akıyla sonlandırdık. İlk kez dünya şampiyonasında final oynadık ve Türk voleybolu adına son derece önemli bir adım attığımızı düşünüyorum” dedi.

    Gizem Örge: “Son Ana Kadar Mücadele Ettik”

    Tecrübeli oyuncu Gizem Örge de, “Son topa dek mücadelemizi sürdürdüğümüz için gururluyuz. Şampiyonluğa çok yaklaşmıştık ve bunun getirdiği burukluk söz konusu, ancak elde ettiğimiz bu tarihi başarının(keyfini çıkarmalıyız. Türk voleybolunun her geçen yıl yükselişine devam ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin” açıklamasında bulundu.

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, elde ettiği başarılarla Türk voleyboluna önemli katkılarda bulunmayı sürdürüyor.