Özgür Özel Küçükçekmece’de Miting Gerçekleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Küçükçekmece’de “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” temalı mitingde bir araya geldi. Etkinlik, Fevzi Çakmak Meydanı’nda yapıldı ve Özgür Özel’in yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile birçok partili de katıldı.
Başarı Hikayeleri ve Hizmet Vurgusu
Mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Özel, ilçenin 1987 yılında ilçe olarak kurulduğunu hatırlatarak, “O tarihten itibaren seçimlere giriyor, zaman zaman kazanıyor, zaman zaman kaybediyoruz. Kazandığımızda gösteriş yapmaksızın hizmete odaklanıyor, kaybettiğimizde ise hatanın hep kendi içerisinde arıyoruz” dedi. Özel, Küçükçekmece’nin, son seçimde rekor bir oy oranı ile yüzde 51’le kazandığını ve ittifaksız bir şekilde her iki kişiden birinin desteğini aldığını ifade etti.
Başkan Özel, Kemal Çebi’nin de ilçeye sağladığı hizmetlerin, halk arasında memnuniyet yarattığını belirtti. Özellikle yaşanan memnuniyet anketlerine dikkat çeken Özgür Özel, “Bu başarı nereden geliyor?” diye sorduktan sonra, Kemal Çebi’nin ilçe için açtığı 17 kreşin önemli bir etken olduğunu vurguladı. Özellikle kreşlerin açılmasında hiçbir ayrım gözetilmeksizin, yalnızca Küçükçekmece’nin çocuklarının ve ailelerinin ihtiyaçlarına yönelik adımlar atıldığını ekledi.
Özgür Özel, Kemal Çebi’yi ilçeye yapmış olduğu katkılardan dolayı yürekten tebrik etti.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİ TARAFINDAN KÜÇÜKÇEKMECE’DE DÜZENLENEN ‘MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR’ MİTİNGİNDE KONUŞTU.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİ TARAFINDAN KÜÇÜKÇEKMECE’DE DÜZENLENEN ‘MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR’ MİTİNGİNDE KONUŞTU.