Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Arnavutköy’de Polis Süsü Veren Gaspçılar Arasında Çatışma: S.Ş. Başından Vurularak Öldürüldü

    İstanbul Arnavutköy’de “polis” yeleği giymiş S.Ş., bir grup tarafından aracından atılıp başından vurularak öldürüldü. Gasp eden 4 kişinin, çaldıkları paraların paylaşılamaması nedeniyle tartıştıkları öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    İstanbul Arnavutköy'de "polis" yeleği giymiş S.Ş., bir grup tarafından aracından

    İstanbul Arnavutköy’de Şok Edici Polis Süsü ile Gasp Olayı

    İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde “polis” yazılı yelek giyen bir kişinin araçtan atıldıktan sonra başına vurularak hayatını kaybettiği talihsiz olayla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Olayın, sahte polis kimliğiyle vatandaşları gasp eden dört kişilik bir grubun çaldıkları paraları paylaşamadıkları için yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığı öne sürülüyor.

    Saat 01.30’da Korkunç Olay Gerçekleşti

    Hadımköy İstanbul Caddesi üzerinde, saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, hareket halindeki araçtan S.Ş. isimli şahsı dışarı atıp ardından silahla ateş açtı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan S.Ş., olay yerinde yaşamını yitirdi. Saldırganlar ise hızla araçlarıyla kaçtı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri, S.Ş.’nin üzerinde polis yeleği bulunduğunu tespit etti.

    İngilizce’deki Yenilikler Elde Edildi

    Güvenlik güçlerinin yaptığı detaylı çalışmalar sonucunda, olayla ilgili bazı iddialar ortaya çıktı. İddialara göre, kendilerine sahte kimliklerle polis süsü veren dört kişilik grup, kaydettikleri paraları paylaşımında sorun yaşadı. Anlaşmazlık sonucu, S.Ş. isimli şahıs aracın dışına atıldı ve ardından silahlı saldırıya uğradı. Fail ya da failleri tespit etme adına polis soruşturma başlattı.

    Tanıkların Şaşkınlığı

    Olayın tanıklarından Fatih Dolma, yaşananları şu şekilde anlattı: “Ben benzin istasyonuna girmeseydim belki de bu olaya maruz kalacaktım. Olay tam önümde oldu. Polis çağırmak üzereyken güvenlik güçleri zaten oradaydı. Çok fazla bir şey göremedim ama yerde yatan kişi, üzerindeki polis yeleği ile beni çok üzdü. Ben gerçekte bir polisin vurulduğunu zannediyordum. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri geldi ve cenaze ambulansı ile olay yerinden kaldırıldı. Vurulan kişinin polis olmadığını daha sonradan öğrendik” dedi.

    Hayatını kaybeden şahsın cenazesi incelemelerin ardından Yenibosna Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürülürken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.