Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Christian Hammer, Antalya Kaş’ta EC Boxing tesislerinde tarihi maçı için hazırlıklara başladı

    EC Boxing kulübü, Antalya Kaş’taki yeni giyinme ve spor merkezi ile hazırlıklara başladı. Eski dünya şampiyonu Christian Hammer, 10 Eylül’deki maç için kampa girdi. Promotör Erol Ceylan, gelecekte büyük boks etkinlikleri düzenleyeceklerini belirtti. Başantrenör Bülent Başer, nitelikli sparring seanslarına dikkat çekti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Christian Hammer Türkiye’de Hazırlanıyor

    Antalya’nın Kaş ilçesinde, Türk boks kulübü EC Boxing tarafından açılan ECB Boxing-Fitness & GYM salonu, eski ağır sıklet dünya ve Avrupa şampiyonu Christian Hammer’ın 10 Eylül’de gerçekleştireceği önemli maç için antrenman merkezi oldu.

    Dünya Boks Organizasyonu (WBO) tarafından 2019 yılında “Dünyanın En İyi Boks Promotörü” ödülüne layık görülen Erol Ceylan, bu kez de akıllara kazınacak bir mücadelede önemli bir rol üstleniyor. Amatör boksta iki kez dünya şampiyonluğuna ulaşmış Romanyalı boksör Christian Hammer, öncelikle planlanan rakibi Rezvan Cojanu ile karşılaşacaktı. Ancak, Cojanu’nun sakatlanması üzerine Ukraynalı boksör Volodymyr Katusk maçta yer alacak.

    Başarılı Hazırlık Süreci

    EC Boxing’in merkezi Hamburg’da bulunan yönetim kurulu başkanı ve Christian Hammer’ın menajeri Erol Ceylan, antrenman süreçlerinin oldukça iyi gittiğini belirterek, “Antalya Kaş’ta Molino Oteli’ni satın alıp yanına gelişmiş bir spor tesisi ve fitness merkezi kurduk. Şu an Kaş’taki EC BOXİNG tesislerimizde hazırlıklarımız devam ediyor. Christian Hammer, kulübümüz bünyesinde 10 yıldır ringlerde yer alıyor. Avrupa şampiyonluğu gibi pek çok önemli zafer kazanmış başarılı bir boksör. Ayrıca aynı gece ringe çıkacak olan Viktor Faust ile sparring çalışmaları yapıyorlar” şeklinde açıklamalarda bulundu.

    Kaş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Abdurrahman Bekiroğlu ile birlikte Kaş’taki Antiphellos antik tiyatrosunda büyük bir boks galası düzenlemek için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Erol Ceylan, “Dünya çapında usta boksörlerle unutulmaz bir etkinlik organize etmek için gayret gösteriyoruz.” ifadesini kullandı.

    Büyük Mücadele İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

    EC Boxing’in baş antrenörü Bülent Başer, Christian Hammer’ın amatör alanda önemli başarılar elde ettiğini anımsatarak, “Hammer, profesyonel boksta Avrupa şampiyonu unvanına sahip. Rakibimiz de kendisi gibi büyük başarılara imza atan yetenekli bir boksör. Uzun boyundan dolayı iki metrelik boksörümüz Viktor Faust ile sparring dövüşleri gerçekleştiriyoruz. Bu karşılaşmayı kazanarak her iki boksörümüzün de dünya şampiyonluğu maçlarına katılmalarını hedefliyoruz.” dedi.

    Farklı Spor Dalları İçin Yeni Bir Altyapı

    EC Boxing’in basın danışmanı Vedat Alyaz, Kaş’ta yönetimindeki spor tesislerinin özgün bir spor konsepti sunduğunun altını çizerek, “Fitness salonu ve konaklama alanı ile boks dışında çeşitli spor dallarına da hizmet vereceğiz. Deniz kenarı ve ormanlık alanlarda bol oksijenli muhteşem bir atmosferde hazırlık sürecini başarıyla tamamlayacağız. Başarılı sporcuları buraya getirerek hem ülkemize ekonomik katkı sağlama hem de uluslararası tanıtım yapma amacı güdüyoruz.” şeklinde konuştu.