Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır’da Su Kuyusunda Zehirlenen 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde bir su kuyusunu temizlemek amacıyla giren 4 kişi, zehirlenerek hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, gazdan zehirlenen kişileri kuyudan çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

    Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bir su kuyusunu temizlemek amacıyla giren 4

    Diyarbakır Çermik’te Facia: 4 Kişi Su Kuyusunda Hayatını Kaybetti

    Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, temizlik amacıyla girdikleri su kuyusunda zehirlenen 4 kişi yaşamını yitirdi.

    Olay, Petekkaya Mahallesi Beybağı Küme Evleri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi, su kuyusunu temizlemek için içeri girerek uzun süre geri dönemedi.

    Durumu fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunarak yardım talep etti. Olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri, kuyuya merdiven ve halatla inerek arama çalışmalarına başladı. Ekipler, maalesef 4 kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi.

    Kuyunun içindeki suyun tahliyesi için kullanılan motordan sızan gazların, kişilerin zehirlenmesine neden olduğu değerlendiriliyor. Olay yerinde yapılan çalışmalar devam ediyor.

    Bu üzücü olay, bölgedeki güvenlik ve sağlık ekiplerinin hızla müdahale etme konusundaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne sererken, yetkililerin, su kuyularında temizlik işlemlerinin nasıl daha güvenli hale getirileceğine dair yeni önlemler alması gerektiği düşünülüyor.