Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ergene’de Motosiklet, Emniyet Şeridinde Duraklayan Otomobile Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, Halim Cihad Ö.’nün kullandığı motosiklet emniyet şeridinde duraklayan Hüseyin Semih İ.’nin otomobile çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Halim Cihad Ö.'nün kullandığı motosiklet emniyet şeridinde

    Tekirdağ’da Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

    Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, emniyet şeridinde bekleyen bir araca motosikletin çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olayda motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Kaza Detayları

    Kaza, Çevre Yolu üzerinde, Sağlık Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Çorlu yönünde ilerleyen Halim Cihad Ö., kullandığı motosikletle emniyet şeridinde duran Hüseyin Semih İ. yönetimindeki araca çarptı. Kazanın ardından, yaralı motosiklet sürücüsü Halim Cihad Ö., olay bölgesine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alındı.

    Soruşturma Başlatıldı

    Kaza ile ilgili olarak Yeşiltepe Sağlık Polis Merkezi Amirliği tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

    Otomobil Sürücüsünün Açıklamaları

    Olay hakkında bilgi veren otomobil sürücüsü Hüseyin Semih İ., “Araçta bir arıza gibi küçük bir durum hissettim. Durduktan sonra emniyet şeridine park ettim ve henüz araçtan inmeden arkamdan motosikletli çarptı.” ifadelerini kullandı.

    Bu üzücü kaza, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Konuyla ilgili detaylar ve soruşturmanın gelişmeleri takip edilecektir.